IMG_7107.jpg

Jag har alltid haft en stark drivkraft att hjälpa människor utvecklas och till att lyckas i sina jobb.

Du spenderar mycket av ditt liv på jobbet, så det måste ge något mera än lön. Det måste vara intressant, givande och roligt!

- Lars Losvik

LARS LOSVIK

Lars kommer ursprungligen från Mo i Rana i norra Norge. I dag är han bosatt i Nykarleby i Finland tillsammans med sin fru Mia och fyra hästar och två stallkatter. Till familjen hör också de två vuxna döttrarna Eirin och Hilde, som gärna spenderar loven på hemorten tillsammans med sina föräldrar. Yngsta dottern Eirin har en stor passion för ridsport och därför spenderar Lars en stor del av sin fritid ute i Europa på ridtävlingar. Lars brinner för idrott, och älskar att skida, löpa och cykla. Han har även arbetat med mental träning för lovande talanger och elitidrottare under många år.

Lars Losvik utstrålar såväl glädje som engagemang, och har förmågan att inspirera och motivera människor. Intresset för vuxenpedagogiken fick han av sin svärmor Siv Their, som var docent i inom ledarskap och vuxenpedagogik. Lars har arbetat som föreläsare i drygt två decennier med sitt budskap om vikten av arbetsglädje för att skapa framgång hos företag. Studierna inom ledarskap och vuxenpedagogik utförde han vid Helsingfors Universitet, och Nationalekonomi studerade han vid Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim.

 

Vid sidan av sina uppskattade föreläsningar fungerar Lars Losvik även som vd för Losvika-koncernen som innefattar två djurkliniker, stall, ridhus och företagsutvecklingstjänster. Han har därför egen praktisk erfarenhet av företagande och ledarskap.